مشاوره حقوقی رایگان - حادثه ناشی از کار

سلام بنده حدود هفت ماه پیش در شرکت تولیدی دو ماه بود کار میکردم که دچار حادثه شدیدی از ناحیه انگشتان پای چپ شدم کارفرما در برگه حادثه نوشته بی احتیاطی در حالی که من کلا دوماه کار کردم و هیچ آموزشی به بنده نشده ایا من مقصرم کارفرما گفته بود از طریق بیمه مسئولیت خسارت منو میده الان دو هفته هست که میرم سرکار کارفرما الان هی داره امروز فردا میکنه منم میخوام شکایت کنم ایا میتونم شکایت کنم الان انگشتان پای چپم کار نمیکنه کارفرما گفته بود کار سبک میدم ولی اینکارو نکرده ایا میتونم شکایت کنم یا خیر ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام بله هرچه سریعتر تحت عنوان جرح غیرعمد ناشی از عدم رعایت نظامات قانونی علیه کارفرما شکایت کیفری مطرح کنید حتما حکم میگیرید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer