مشاوره حقوقی رایگان - تغییر در شکایت

سلام ما بخاطر مزاحمت های همسایه از آن ها شکایت کردیم بابت توهین و سر و صدای حیوان خانگی ، پرونده نیز از کلانتری به شورای حل اختلاف فرستاده شده، حال چون امکان اثبات توهین را نداریم می خواستم بدونم چطور می توانیم شکایت را فقط برای مزاحمت پیگیری کنیم با تشکر؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مزاحمت در این رابطه جرم نیست و در همان شعبه میتوانید بگویید شکایتی ندارید

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام به شما
در شورا با تقدیم لایحه آن قسمت از شکایت را پس بگیرید