مشاوره حقوقی رایگان - تغییر در مشاعات و حدود اختیارات هیئت مدیره

با سلام و تشکر از زحمات شما در پاسخ دادن به سوالات

آیا هیئت مدیره ساختمان برای ایجاد تغییرات در مشاعات ( به طور مثال ایجاد شیشه در فضای لابی برای جداسازی فضای لابی از پارکینگ) باید رضایت همه مالکین را جذب کند؟ کلا تغییرات در مشاعات ساختمان در حدود اختیارات هیئت مدیره به عنوان نماینده مالکین ساختمان تعریف شده شده است؟ یا باید حتما با جلب نظر تمام مالکین صورت گیرد؟ یا اگر بنا بر اکثریت است چه تعریفی برای تعداد اکثریت شده است؟ سوال دوم آیا برای یک ساختمان 15 واحدی، وجود هیئت مدیره یک الزام هست؟ آیا می توان مخالفت کرد و تنها یک مدیر ساختمان مشخص شود؟

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

اگر در چهارچوب قوانین شهرداری انجام بگیرد با مصوبه مجمع عمومی ساختمان و اکثریت اون که نصف بعلاوه یک میباشد موردی ندارد چرا که برای بهسازی ساختمان صورت میگیرد