مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل در طلاق از طرف مرد

برای‌ اجرت‌ المثل‌ اقدام‌ کردم‌ و‌ بهم‌ تعلق‌ نگرفت‌ چون‌ گفتم‌ به‌ قصد ‌تبرع‌ بوده‌‌ و پرونده‌ مختومه‌ شد؛ اکر‌ طلاق‌ از‌ سوی‌ شوهر‌ باشد‌ اجرت‌ المثل‌ تعلق‌ میگیرد‌ یا‌ خیر‌ پرونده‌ مختومه‌ هست؟!

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.وقتی درخصوص اجرت المثل رای صادرشده دیگه طلاق چه از طرف زوج باشه یا زوجه،درخصوص اجرت المثل رسیدگی نمیشود.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در طلاق دادگاه موظف است به حقوق مالی زوجه رسیدگی کند در آن جا درخواست دهید و شهود ارائه کنید مبنی بر عدم تبعی بودن البته اگر رای بی حقی شما ضمیمه شود دیگر رسیدگی به اجرت المثل نمیشود