مشاوره حقوقی رایگان - ارث به نوه

خسته نباشید
بنده پدر بزرگم قبل از فوت پرایدی برام خریده که به اسم خودشه و تمام داراییش همینه ایا باید انحصار وراثت کنیم؟ تمام فرزندانش راضیند و پدر من که پسر موتفی هس مفقود است ایا مشکلی ایجاد میکنه
راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قطعا نیاز به انحصار ورثه هست.
در صورت رضایت کلیه وراث به دفتر اسناد رسمی رفته و سند را به نام شما تنظیم کنند. همچنین وکالت در تعویض پلاک بدهند.
اما در خصوص پدرتان باید گواهی حکم موت فرضی صادر شود.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بله باید حصر وراثت بشه و ورثه ای که حاضر هستند میتونند به میزان سهمشون مالکیت ماشین رو به شما انتقال بدهند.