مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو فرد فوت شده

سلام. خودرو همسرم که فوت شده را میخواهم انتقال بدهم برگه انحصار وراثت دارم که نام خودم دخترم و پدر و مادر مرحوم در آن هست و برگه ماده 19 که نام خودم در آن درج شده هم هست با توجه به اینکه پدر همسرم هم فوت شد ، چگونه میتوانم سند رو بنام خریدار انتقال بدهم ممنون

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
باید وراث پدر همسرتون و وراث خانمتون وکالت بدن به طرف

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

باید هم وراث همسرتان و هم وراث پدر همسرتان در دفترخانه حاضر شوند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان پذیر نمی باشد می بایست انحصار وراثت پدر نیز گرفته شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید تمام وراث جهت انتقال اقدام کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید در مورد پدر همسرتان هم درخواست انحصار وراثت مطرح نمایید
و سپس باید از تمام ورثه وکالتنامه اخذ نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با موافقت تمامی وراث امکان پذیر است و بس

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام انحصارورثه نمایید و سپس از همه وراث وکالت‌نامه اخذ کنید