مشاوره حقوقی رایگان - چطور باید خودرویی که مالک ان فوت شده رو بنام زد

با سلام،یه خودرو پژو 206 پلاک تهران خریداری کردم که به صورت وکالت تام به دو نفر دیگه واگذار شده و من نفر سوم هستم که خودرو وکالتی بنامم شده،خودرو سال 92خریداری شده و تا حالا به علت برخی مشکلات بنام نشده و درحال حاضر صاحب سند فوت شده،میخواستم بدونم از کجا باید اقدام کنم در ضمن مالک و موکلین قبلی همه ساکن تهران و کرج هستن و من ساکن شیرازم.
باتشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
باید با سلسله مراتبی که به شما فروخته شده و وراث نفر اول رو مخاطب دعوی الزام به تنظیم سند خودرو بکنین تا تنظیم سند انجام بشه ولی اگر راضی به تنظیم سند بودن وراث نفر اول میتونن این عمل رو انجام بدن

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید به طرفیت ایادی ما قبل و وراث شخص متوفی دادخواست الزام به تنظیم سند دهید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند ثبت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به طرفیت ایادی ماقبل و وراث شخص متوفی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند رسمی به طرفیت همه ورثه و فروشنده مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر وکالت به شما تفویض شده است فقط علیه وراث صاحب سند دادخواست دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به طرفیت وراث فروشنده و سایر ایادی الزام به تنظیم سند وفک پلاک مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

الزام به تنظیم سند و فک‌ پلاک به طرفیت وراث دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست خود را علیه وراث با عنوان الزام به تنظیم سند و فک پلاک تقدیم نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دادخواست الزام به تنظیم وفک پلاک علیه ایادی ماقبل ووراث مالک صاحب سند مطرح کنید