مشاوره حقوقی رایگان - کفالت مادر

سلام برای معافیت کفالت مادر برای همسرم اقدام کردم از پلیس 10 یک فرم گرفتم که باید شاهدین امضا کنند و شاهد ها حتما باید عمو خاله عمه و... باشند همسر من اتباع هستند و شناسنامه گرفتند و پدرشون به تازگی فوت شدن هیچ یک از اعضای خانوادشون هم تو ایران نیست الان برای شاهد ها باید چکار کنم . رفتم نظام وظیفه میگن باید همسایه ها رو ببری پاسگاه محل تایید کنه پاسگاه میگه نه همچین چیزی نیست باید بری شورای افاغنه من چکار کنم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : چنانچه شورا در ایران وجود دارد جهت تایید ، به شورای افاغنه مراجعه نمایید و چنان نیست شورای تایید را در ایران پرسش نمایید