مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه تمکین

سلام اجراییه تمکین برام اومده ظرف ده روز گفته مفاد انرا به اجرا گذارد، ترتیبی برای پرداخت محکوم به بدهد بعد نوشته مالی معرفی کند که اجرا حکم و استیفا محکوم به از ان میسر باشد ، چنانچه خود را قادر به اجرای مفاد اجراییه نداند باید ظرف سی روز کلیه اموال خود را شامل تعداد یا مقدار و قیمت همه اموال منقول و غیر منقول به طور مشروح مشتمل بر میزان وجوه نقدی که به هر عنوان نزد بانکها و موسسات مالی و اعتباری و.... اینارو همش تو رای اجراییه تمکینم نوشته الان بگید چی کار کنم توروخدا کمکم کنید الان من خودم باید برم اجرای احکام و خودم برگردم خونه م؟ یا باید شوهرم بیاد دنبالم کسی و ندارم راهنماییم کنه الان من به این اجراییه تمکین باید چیکار کنم ممنون جوابمو بدین خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" این عباراتی که شما به آن اشاره نمودید برگرفته از قانون اجرای احکام مدنیست که بطور چاپی در همه اجرائیه ها برای اطلاع محکوم علیه آورده شده است . محکومیت شما غیرمالیست و اجرای آن نیاز به تشریفات خاصی ندارد و با حضورتان در منزل شوهر قابلیت اجرا می یابد هر چند حضور شما در واحد اجرای احکام مدنی و اعلام آمادگی کتبی جهت اجرای حکم تمکین نیز ضرری بر آن مترتب نیست . شما جهت استحقاق دریافت نفقه ملزم به اجرای حکم تمکین صادره هستید وگرنه ناشزه محسوب و از استحقاق دریافت نفقه محروم می شوید ضمن اینکه شوهرتان با نشوز شما این حق را می یابد که با اخذ اجازه از دادگاه خانواده صالح ، ازدواج مجدد دائم نیز نماید و سر شما هوو بیاورد !

یک وکیل

با سلام همکار محترم پاسخ کامل ارایه ننمودند،با صرف اعلام تمکین چه در دفتر اجرای احکام و چه حضور در منزل همسر شما دادنامه را اجرا کرده اید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در اینخصوص بهتر است ابتدا به اجرای احکام مراجعه و امادگی خودتون در خصوص تمکین اعلام تا همه چیز مستند باشد
در خصوص سایر مواردی هم که اعلام فرمودید همونجور که همکاران محترم اعلام کردن اینموارد که اعلام شده به صورت چاپی در اجراییه ها موجوده و شامل شما نمیشه

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل را مطرح نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

باسلام همکاران محترم بدرستی پاسخگوی سوال شما بوده اند .