مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت بیماری

با سلام. بنده تک فرزند خانواده 23 سال سن و در حال حاضر تا 3 ماه بعد معافیت تحصیلی دارم. (فارغ التحصیل شدم)
پدر مادر از هم جدا شدند 3 سال پیش میخواستم از روش کفالت مادر اقدام کنم برای معافیت.
مادر بیماری مزمن اعصاب و روان دارند، دو هفته پیش بیماری شدت گرفت و مجبور به بستریشون در اسایشگاه شدیم. چون حضور مادر در کمیسیون کفالت (از طریق طلاق) الزامیست فعلا دیگه نمیتونم از اون روش اقدام کنم و سه ماه بیشتر فرصت ندارم وگرنه غیبت میخورم.
سابقه دو سه سری بستری در بیمارستان روان رو دارند و در حال حاضر تحت درمان در آسایشگاه هستند. تمام مدارک پزشکی موجود هست؛
خواستم بپرسم ضمن اینکه ایشان طلاق گرفته و صرفا با ارائه مدارک پزشکی بدون حضور مادر در کمیسیون از طریق کفالت بیماری خاص میتونم برای معافیت اقدام کنم ؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله میتوانید ،
حتما پیگیری نمایید و معاف خواهید شد