مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

من و همسرم برای طلاق توافقی دادگاه رفته ایم. حکم قاضی را گرفته ایم ولی محضر نبرده ایم برای خواندن صیغه طلاق. از سه ماه وقتی که داده اند دو روز مانده است. میخواستم بدونم چکار باید کنیم. ممنون

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

در صورت گذشت دو روز ازبین خواهد رفت طلاق

پرسشگر :

اگه توی این دو روز اقدام کنیم چی؟

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام طلاق آخرین راه است اجازه بدهید این دو روز نیز بگذرد نهایتا اگر دوباره به این نتیجه رسیدید که باید جدا شوید اقدام کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما اگر همچنان تمایل به طلاق دارید بایدفورا گواهی عدم امکان سازش رابه یکی ازدفاترطلاق ببرید