مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام حضور اساتید
دادخواست استرداد جهیزیه از طرف زوجه برایم صادر شده است :
اولا . لیست جهیزیه و سیاهه ای که من امضا نموده باشم ، از اول وجود نداشته است .
ثانیا . اکثر فاکتورهای وسایل بزرگ نظیر یخچال ، مبلها ، لباسشویی ، اجاق گاز و فرشها و ... بنام خودم می باشد که لاشه چکهای صادره در آن زمان هم در فاکتور ها قید شده و موجود می باشند.
علی ایحال زوجه صرفا با استناد بر دو نفر شاهد مرد از خانواده خودش از طریق شورای حل اختلاف ، اقدام به استرداد نموده است.
آیا با این شرایط ، جهیزیه قابل استرداد خواهد بود ؟ ممنونم.

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

خیر بایستی تجدید نظر خواهی و در دادگاه مجددا بررسی گردد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام دعوی شما در چه مرحله ای است؟ آیا شما چیزی را امضا نموده اید که اصلا وجود نداشته ؟ در صورت تمایل تماس بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باتوجه به اینکه فاکتور وسایل خانه رادارید درجلسه دادگاه همراه داشته باشید واگرکه وسایل منزل را که زوجه مدعی ان است ومیگوید نزدشماست ابتداعا ادعای زوجه رامبنی بر وسایل منزل بعنوان جهیزیه انکارکنید وباارایه فاکتورها بعنوان تعلق اسباب واثاثیه به خود ازخود دفاع کنید