مشاوره حقوقی رایگان - انفصال یا تعلیق

سلام. من دانشجو معلمی بودم که بهمن سال 98، هسته گزینش آموزش ‌و پرورش استان، با تبدیل وضعیت استخدامی من از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی موافقت نکرد. و طی نامه‌ای به اداره محل خدمت، خواستار قطع همکاری اداره با بنده شد.
بنده درخواست تجدیدنظر دادم. که نظر مثبت هیات مرکزی تهران را در پی داشت.
سوال بنده این است که آیا بنده مدت زمانی که اداره با بنده قطع همکاری کرده است (بهمن 98 تا آبان 99)، جزء انفصال از خدمت حساب می‌شود یا تعلیق؟
حقوق و مزایای بنده در این ایام به چه صورت است؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

عنوان این فاصله منتظر خدمت است و به شما حقوق تعلق می گیرد