مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک که در بچگی به نام فرزند خوانده کرده بودم

سلام ما زوجی هستیم که بچه دار نمیشدیم برای همین دختر بچه ای را به فرزندخواندگی خودمون در آوردیم و در همون سن بچگی هاش (زیر 18 سال) زمین و آپارتمان به نامش کردیم ولی حالا که عروس شده و 2تا بچه هم خودش داره رفتاراش عوض شده و همش من و همسرم را مورد آزار و اذیت قرار میده چه لفظی و چه فیزیکی و تا به این سن که رسیده نمیدونست که فرزند خوانده ما هستش اما حالا ما را میخواد از خانه بندازه بیرون آیا میتونم پس بگیرم
همسر من سکته کرد و زمین گیر شده به خاطر آزارهای این دختر و حتی کارتهای عابر بانک ما را گرفته خواهش میکنم راهنمایی کنین آیا میشه ازش پس بگیریم

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در صورتی که هبه کردید میتوانید از هبه خود برگردید چون بابت این انتقال سند به شما وجه پرداخت نشده