مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت به رسمی فرزند ایثارگر

با سلام خدمتتان. میخواستم بدانم فردی که قرارداد پروژه ای دارد آیا این نوع قرارداد مشمول قرارداد مستقیم با دستگاه محسوب می شود یا نه؟
اگر پدرش ایثارگر بوده و 11ماه خدمت داوطلبانه در جبهه دارد و فرزندش در سال 97 قرارداد مدت معین شده طبق استفساریه مجلس مشمول تبدیل وضعیت به رسمی می شود؟
چون در بخشنامه طبق برنامه پنجم توسعه بایستی شخص تا پایان 95/12/29 قرارداد مستقیم با دستگاه خود داشته باشد ولی این این شخص در سال 97 با ایشان قرارداد مدت معین بسته شده و قرارداد مستقیم با دستگاه ولی در سال های قبل از 95 قرارداد پروژه ای داشته که بیمه بابت ایشان دستگاه پرداخت نکرده است. لطفا در مورد قرارداد پروژه ای من را راهنمایی فرمایید که آیا میتواند قرارداد پروژه ای را قرارداد مستقیم با دستگاهی که شخص در آن مشغول به کار بوده دانست؟

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت به رسمی فرزند ایثارگر قانون برنامه پنجم توسعه قرارداد پروژه ای