مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت به رسمی فرزند ایثارگر

با سلام.بنده شامل مصوبه تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر به رسمی قطعی هستم.متاسفانه گزینش دستگاه با استعلام از یک فرد مغرض برای من تبدیل به وضعیت پیمانی زده است.آیا من میتوانم دیوان عدالت شکایت کنم.با توجه به اینکه شش ماه قبل بنده گزینش شده بودم و پرونده ام به عمد در گزینش راکد ماند تا شش ماه آن بگذرد.من چگونه میتوانم نسبت به این رای ناعادلانه اعتراض کنم.در صورتیکه چندین نفر انسان موجه صلاحیت بنده را تایید کردند ولی گزینش درصدد فقط پیمانی شدن بنده هست.میتوانم به دیوان عدالت شکایت کنم؟آیا احتمال دارد رای به نفع من صادر شود؟چون در مصوبه ی تبدیل وضعیت هیچ اشارهای به گزینش و یا..نشدهاست و تمام سازمانها میبایست فرزندان ایثارگر را تبدیل وضعیت به رسمی قطعی کنند.ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات مربوط به اداره کار، شهرداری ها و تامین اجتماعی واستخدامی خارج ازتخصص است