مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر برای پرداخت نکردن نفقه

سلام، وقت بخیر. من 35 سالم هست و از دوران کودکی پاهای من مشکل مادرزادی داشت به سن 20 سالگی که رسیدم خودم شروع به کار کردم و خرج دوا و درمان دادم. خرج کرایه راه، خرج لباس و هنوز هم کامل خوب نشدم و مشکلات پای من بیشتر شده. به خاطر پا بهترین موقعیت های ازدواج رو از دست دادم. میخوام ازدواج کنم ولی به هر کی میگم مشکل پای من اینطوری هست فوری میزاره میره. در این مدت پدرم حتی یک ریال کمکم نکرده. من چطوری میتونم مجبورش کنم خرج درمان من رو بده؟ آیا میتونم شکایت کنم هم خرج درمان و هم پول جهیزیه و هم سهم ارثم رو از او بگیرم ؟

پاسخ ها :

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام تامین کلیه مخارج شما از جمله هزینه های درمان شما با پدرتان است اما تکلیفی برای تامین و تهیه جهیزیه شما ندارند