مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر بابت عدم پرداخت نفقه

با سلام دختری 22 ساله و مجرد هستم. پدر و مادرم در سن 7 سالگی من به علت اعتیاد پدرم از هم طلاق گرفتند و مادرم سرپرستی من و خواهر کوچکترم را بر عهده گرفت پس از 15 سال پدرم هیچ گونه نفقه‌ای به من و خواهرم نداده‌اند و مادرم هم توانایی پرداخت بعضی از نیازهای تحصیلی مرا ندارند آیا میتوانم از پدرم شکایت کرده و طلب نفقه کنم؟

پاسخ ها :

شکایت از پدر برای پرداخت نکردن نفقه مطالبه نفقه از پدر نفقه دختر نفقه فرزند نفقه