مشاوره حقوقی رایگان - متراژ پارکینگ اختصاصی در آپارتمان

با سلام. بنده دو سال پیش یک واحد آپارتمان خرید کردم که در قولنامه ذکر شده که واحد با متراژ حدودا 150 متر و دارای انباری و پارکینگ اختصاصی می باشد و متراژ دقیق مطابق سند محاسبه میشود الان بعد از 2 سال سند حاضر شده و متراژ مفید واحد 148 متر بوده و به صورت اختصاصی شامل پارکینگ و انباری هم میباشد که متراژ و شماره قطعه نیز در سند درج شده. الان فروشنده از بنده مطالبه اضافه متراژ شامل پارکینگ را دارد. آیا این پارکینگ اختصاصی از طرف فروشنده قابل محاسبه هست یا این که جزء ملزومات واحد بوده و نباید محاسبه گردد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما میتوانید مابه ازای کسری متراژ اپارتمان را از فروشنده نطالبه کنید در مورد پارکینک هم لازم است اسناد بررسی شود