مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی آپارتمان مسکونی

با سلام و احترام
اینجانب مالک یک دستگاه آپارتمان مسکونی هستم که متراژ پارکینگ در سند 10/8 متر مربع درج شده از طرفی محدوده فضای تعریف شده در صورت مجلس تفکیکی و سند بیشتر از این مقدار است و حتی امکان پارک دو خودرو بصورت مزاحم وجود دارد برخی از ساکنین ادعا دارند که فقط مساحت 10/8مترمربع بایستی استفاده شود و بقیه جز مشاعات ساختمان است پاسخ کارشناسی جنابعالی موجب مزيد امتنان خواهد شد. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

علی سجودی شهرستانی

علی سجودی شهرستانی :

استان :

متراژ10/8 متراژ ملک اختصاصی پارکینگ شما میباشد و مابقی جز مشاعات بحساب می آید