مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام مسکن توسط خریدار

با سلام. بنده طی یک سال پیش مسکنی به فروش گذاشتم که فقط وام مسکن مورد نظر به نام اینجانب بود و سند به نام مادرم بود و در نتیجه بعد از فروش خریدار بعد یک سال نسبت به پرداخت وام ممانعت مینماید و پرونده در دست وکیل بوده و طی تماس با اینجانب که نسبت به پرداخت وام معوقه اقدام کنم از آن جایی که مسکن مورد نظر با وام به فروش رفته در حال حاضر خریدار پرداختی انجام نمیدهد. اگر خریدار به این روند ادامه دهد و پرداخت نکند چه مشکلی به وجود می آید؟ آیا حساب من مسدود میشود؟ آیا نمیتوانم ضامن وام ازدواج شوم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت عدم پرداخت ، تمام حساب های شما و ضامن توقیف خواهد شد و مبلغ وام از حساب شما کسر خواهد شد . و دیگر شما نمی توانید ضامن دیگری بشوید یا خودتان وام دیگر اخذ کنید
موفق باشید