مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن اقساط وام مسکن خریدار و نیامدن خریدار

با سلام یک سوییت با وام مسکن بهمراه دو ضامن سال 95 به شخصی فروختم قرار شد که ضامن و سند بنام کنم که خریدار پیدا نشد و متوجه شدم که خریدار به شخصی دیگه فروخته الان قسط به موقع پرداخت نمیکنه و بانک من و ضامن اخطاریه و اقدام به مسدود کردن حساب شده لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا اقساط بانک را پرداخت کنید تا جلو حقوق شما و ضامن را نبندند و به هر میزانی که پرداخته اید می توانید به خریدار مراجعه و دادخواست مطالبه وجه بدهید.
در ثانی اگر این قید و شرط در قولنامه آمده که خریدار وام را به نام خود کند و ضامن بیاورد ، دادخواستی مبنی بر الزام به ایفای تعهدات قراردادی علیه خریدار بدهید