مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن فروخته شده

با سلام و عرض ادب خدمت شما
بنده یک واحد آپارتمان را در حدود 6 سال قبل به شخصی فروختم که این ملک دارای وام بانکی بوده و در قولنامه هم ذکر شده که چنین ملکی دارای وام بانکی بوده و اقساط این وام به عهده خریدار میباشد. این شخص خریدار بعد از دو سال ملک را به فرد دیگری فروخته است اما این خریدار جدید از پرداخت وام بانکی بعد از مدتی امتناع کرده از آنجایی که وام به نام بنده بوده و سند هم در گروه بانک هست بانک تماس های مکرر با بنده گرفته و تهدید به قطع حقوق بنده کرده و اعلام کرده که برای رفع این مشکل فقط باید شکایت نامه ای علیه این فرد تنظیم کنید و دادگاه هم متنی با این محتوا برای شخص خریدار اول به کمک قول نامه بنده تنظیم کرده و من هم از آنجایی که خریدار دوم رو نیمشناسم این اخطاریه را به کمک نگهبان به دست ایشان رساندم چون ملک خالی است اما ایشان همچنان از پرداخت وام ملک خودداری میکند. لطفا بفرمایین از چه طریقی میتونم این مشکل رو حل کنم؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا باید برای هم خریدار اول هم خریدار دوم ، اظهارنامه ارسال نمایید و سپس شکایت نمایید