مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تهدید

با سلام. شخصی اینجانب را تهدید و توهین کرده و در دادگاه ثابت هم شده ولی قاضی فقط یک میلیون و هشتصد هزار تومان جریمه جایگزین شش ماه حبس کرده. اگر اعتراض کنم حکم طرف سنگین تر می شود یا خیر؟ تشکر فراوان از شما و بهترین آرزو ها برای شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مرجع تجدیدنظر رای دادگاه بدوی را تشدید نخواهد کرد لذا اعتراض شما باعث نمیشود محکومیت شخص به حبس تبدیل شود

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام
متاسفانه خیر چرا که مرجع تجدیدنظر رای را زمانی نقض می کند یا مجازات را سنگین تر می کند که از لحاظ قانونی رای صحیح صادر نشده باشد .