مشاوره حقوقی رایگان - اتهام توهین

سلام. بنده به اتهام توهین محکوم به جریمه نقدی شدم و مهلت اعتراض هم گذشته و پرونده امروز در اجرای احکام ثبت شده است. شرایط شغلیم طوری است که اصلا نباید سو پیشینه داشته باشم وگرنه اخراج میشم. واقعا هیچ راهی نیست که بتونم خودم را تبرئه کنم? چون با شناختی که از شاکی دارم می دونم دنبال سواستفاده از همین قضیه است. خواهش می کنم اگه راهی وجود داره دریغ نفرمایید. خیلی ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.مورد مذکورازموارد سابقه موثرکیفری(سوء پیشینه)محسوب نمی گردد.

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

جزاي نقدي كه سوء سابقه محسوب نميشه بعد از اخطار اجرا جزاي نقدي رو با بيست درصد تخفيف پرداخت كن پرونده مختومه ميشه