مشاوره حقوقی رایگان - شکایت افترا با استناد به صدای ضبط شده

سلام ممنون از وقتی که می‌گذارید
داماد ما یک چند وقتی هست با خواهر بنده مشکل پیدا کرده و خواهر بنده در خانه ما به سر میبرد چند وقت پیش ماشینش رو به خاطر مهریه توقیف کردن و بعداً ایشون اومد و توافق کرد با خواهرم و ماشین رو وکالت زد به اسم خواهرم و بعدا دوباره توافق به هم خورد حالا با من تماس میگیرد و فحاشی میکند و فحش ( پول گرفتن از کسی برای معرفی زن فاحشه ) را میدهد که من صدای او را ضبط کردم آیا میتوانم به جرم افترا از ایشان شکایت کنم؟
و در اس ام اس هم فحاشی کرده و تهدید کرده اگر وکالت باطل نشود برادرش را به جان من می اندازد آیا میتوانم شکایت توهین و تهدید کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با عنوان توهین و فحاشی و تهدید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد