مشاوره حقوقی رایگان - ازکار افتادگی بیمه تامین اجتماعی

با سلام و عرض ادب. 27 سال سابقه کار دارم.
نده سکته قلبی و مغزی به طور همزمان سال قبل داشته ام از سکته مغزی ظاهرا مشکلی ندارم ولی از ناحیه سکته قلبی ایسکمی قلبی رو دارم و در یک سال گذشته چن باری در بخش قلب بستری شده ام.
از ناحیه لگن، مفصل لگن راست، گردن لگن کوتاه بوده و در سال 72 به همین خاطر از سربازی معاف شده ام و یکی دو سالی است نمیتونم راه بروم شب باید باید با سلوکسیب و گاباپنتن بخوابم پزشکان ارتوپد گذاشتن پروتز و تعویض مفصل لگن رو تجویز میکنند ولی یک سال گذشته که خواستم اقدام کنم به دلیل مشکلات قلبی نشده. دیابت دارم و الان 120 واحد انسولین در 24 ساعت مصرف می کنم.
عوارض نوروپاتی دیابت در پا و دست و سر قابل مشاهده است و به شدت اذیت میکند. همچنین گوش چپ شنوایی اش نصف شده.
لطفا راهنمایی فرمایید با این وضعیت از کار افتاده میشم؟ آیا با از کار افتادگی حقوق کاهش پیدا می کند یا با سی روز و میانگین دو سال آخر قابل پرداخت است؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام
بستگی به نظرکمسیون پزشکی دارد.حقوق مستمری شما کاهش خواهد یافت. تا جای که میتوانیدبا سی روز بازنشسته شوید