مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

سلام و خسته نباشی. در تاریخ 30 آذر سال جاری حکم دادگاه صادر شد و با اعتراض متشاکی پرونده به تجدید نظر رفت بعد از این مدت امروز پیام اومده که پرونده به شعبه 11 تجدید نظر استان رفته. سوال که چرا اینقد طول کشیده؟ لازم به ذکر است که یه بار دیگه هم پرونده به تجدیدنظر رفته. با سپاس از شما

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام دلایل مختلفی می تونه باشه باید وکیل تان پرونده را مطالعه کنه

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام گاهی پرونده ها با تاخیر بسیار به دادگاه تجدیدنظر ارسال میشود.گاهی هم تجدیدنظر نقص میگیرد و پرونده را به شعبه بدوی عودت داده میشود تا پس از تکمیل دوباره به تجدیدنظر ارسال شود.هر سوالی داشتید از طریق واتساپ به شماره 09393050039 هم میتوانید ارسال بفرمائید.