مشاوره حقوقی رایگان - استنکاف از اجرای رای هیات عمومی دیوان

شرح درخواست
با سلام و احترام
من دادخواستی مبنی بر استنکاف یک وزارت خانه از اجرای دو رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص ابطال دریافت حق فنی یا حق خدمات دارویی، در دیوان عدالت اداری ثبت کردم و رای زیر مبنی بر رد درخواست من صادر شده است. رای های هیات عمومی دیوان مربوط به سالهای 1388 و 1397 هستند. متن رای مدنظر به شرح زیر است:
به موجب ماده 109 قانون تشکيلات و آئين دادرسی ديوان عدالت اداری مصوب 1392تقاضای ذی نفع برای اجرای آرای صادره از هيات عمومی مستلزم تقديم دادخواست بوده و رسيدگی به آن به استناد ماده 16 قانون مزبور در شعب ديوان خواهد بود. بديهی است تقاضای اعمال ماده 93 قانون مارالذکر از طرف ذی نفع درخصوص عدم اجرای آرای صادره از هيات عمومی توسط مسئولان ذی ربط قبل از ابلاغ مراتب به مبادی مربوط از طريق واحد اجرای احکام ديوان (تکليف مقرر در ماده 95 اين قانون) و قبل از محکوميت دستگاه اجرايی در راستای مقررات ماده 109 قانون يادشده قابل استماع نميباشد. با عنايت به مراتب مذکور چون تقاضای رسيدگی به استنکاف قبل از اعمال مقررات مواد 95 و 109به عمل آمده و برابر قانون اقامه نشده است لذا رد تقاضای اعمال ماده 93 صادر و اعلام ميگردد. رأی صادره قطعی است.
خواهشمند است راهنمایی لازم را در خصوص پیگیری این رای یا ثبت شکایت جدید در اختیار اینجانب قرار دهید.
باتشکر

پاسخ ها :

نصراله  احمدي

نصراله احمدي :

دادخواست شما دریکی از شعبات بدوی دیوان باید مطرح و اقامه دعوی نمایید