مشاوره حقوقی رایگان - استنکاف از اجرای حکم قطعی دیوان عدالت اداری

با سلام
بنده از سازمان نیروی انتظامی در دیوان شکایت کردم
جون در حین ماموریت با خودرو سازمانی تصادف کردم کادر پیمانی بودم شورای عالی پزشکی معلول خدمت برام حکم بدون حقوق زدند
حال که نیروی انتظانی محکوم گردید و رای قطعی جهت اجرای حکم تحویل اجرای احکام دیوان گردید
بعد اجرائیه تحویل نیروی انتظامی گردید
از اجرای حکم خودداری می کنند
دوباره قاضی اجرای احکام تاریخی معین میکنه جهت تجدید وقت طبق ماده 111
دوباره هی تاربخ را عوض میکنه حالا دوباره وقت نظارت به لحاظ تجدید وقت جهت اعمال ماده111
برای 5 ماه دیگه حالا سه بار است نزدیک یک سال است
تاربخ تجدید وقت را عوض میکنه و حکم را نیروی انتظامی اجرا نمیکنه آیا این قانونی است
از شما وکلای محترم خواهش میکنم بنده حقیر را راهنمایی کنید چکار کنم
که حکمی که قطعی شده و اجرا نمیشه و مجدد هی تاریخ تجدید وقت هر 5 ماهی یک بار عوض میشه برای ماهای بعد راهنمایی بفرمائید ممنون میشم
تشکراز شماها وکلای محترم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از زمانیکه حکم قطعی شده شما مستحق این حقوق شدید و قابل مطالبه هست طبق قانون اگر شخص یا مرجعی که در دیوان عدالت اداری محکوم شده است از اجرای حکم دیوان امتناع نموده باشد ، واحد اجرای احکام دیوان ، مراتب موضوع را به رئیس گزارش می نماید . رئیس دیوان نیز پرونده را به شعبه ای که رای قطعی صادر نموده است ارسال می دارد و این شعبه ، موظف است خارج از نوبت به موضوع استنکاف از اجرای احکام دیوان عدالت اداری رسیدگی و رای مقتضی را صادر کند .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی متن حکم و جزییات پرونده دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای اجرای احکام مالی ، سازمان های دولتی میتوانند درخواست مهلت نمایند

از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید