مشاوره حقوقی رایگان - آیا دستگاه دولتی میتواند حکم دیوان عدالت اداری را اجرا نکند هرچند با داشتن دلایل یا پاسخ موجه؟

سلام. در یک دانشگاه علوم پزشکی زیر مجموعه وزارت بهداشت (که دانشگاه‌های علوم پزشکی مجموعه‌ی عریض و طویلی هستند) اگر کارمند با ارائه مستندات تحصیلی برای داشتن شغل سازمانی بهتر به دیوان عدالت اداری شکایت کند و مثلاً دیوان عدالت هم به نفع کارمند حکم صادر کند، آیا دستگاه دولتی می‌تواند همچنان به بهانه نبود شغل سازمانی فاقد تصدی در دستگاه دولتی حکم دیوان عدالت را اجرا نکند؟؟ راه حل چیست؟؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بستگی دارد از طریق دادراه تماس بگیرید تا راه حل را به عرض شما برسانم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قطعاً پست سازمانی مرتبط در آن دستگاه وجود داشته که دیوان عدالت اداری حکم به ورود به شکایت صادر شده است شما می توانید درخواست استنکاف خود را به دیوان عدالت اداری اعلام رئیس از دستگاه حسب مورد از خدمت منفصل میگردد