مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ایجاد چاه فاضلاب مجدد

با سلام و عرض ادب
یک واحد آپارتمان در شمال کشور دارم که این ساختمان دارای 6 واحد می باشد. و در کل سال نهایتا 1 ماه اگر تعطیلات باشد به آنجا میروم. دیروز همسایه ها با من تماس گرفتند گفتند که چاه فاضلاب پرشده و چون دیواره داخل فاضلاب خراب شده باید یک فاضلاب جدید زده شود و از من خواستند که به اندازه واحدهای دیگر با که کلا آنجا زندگی می کنند باید پول بپردازم. با توجه به اینکه فاضلاب جزء موارد مصرفی می باشد آیا من هم باید به اندازه واحدهای دیگر پول بپردازم ؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود بر شما
با توجه به اینکه چاه فاضلاب اختصاصی نبوده و مشترک است و بر اساس قانون تملک آپارتمان هزینه های مشترک حتی در صورت انصراف احدی از مشترکین از استفاده آن انصراف دهد میبایست پرداخت گردد لذا موجبی برای برائت ذمه شما نیست