مشاوره حقوقی رایگان - استرداد و مطالبه مبلغ 7درصد بابت 6سال کاری سنوات بیمه من غیر حق و واریز به حساب شخصی کارمند اداره کل

با عرض سلام و احترام
بنده در سال 1394 با حکم اداره کل کار از طریق شکایت و ادعای سنوات بیمه توسط سازمان تامین اجتماعی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی محکوم به پرداخت سنوات بیمه اینجانب شد. اما بنده را در عسر و حرج و ملزم به پرداخت 7% سنوات سهم کارمند یا کارگر شدم و از روی ناآگاهی و عدم اطلاع از ماده 36 قانون تامین اجتماعی که می گوید که تمام وجه سنوات بیمه به عهده کارفرما یعنی اداره کل ارشاد است گذاشته اما کارمندان اداره کل بنده را مجبور و ملزم به پرداخت مبلغ پنج میلیون و پانصد تومان یعنی سهم 7% کارگر نموده و شماره شخصی یکی از کارمندان اداره کل به بنده دادند و من طی دو فیش این مبلغ را به حساب شخصی واریز کردم چون گفتند اگر سهم خودت را ندهی ما هم پرداخت نمی کنیم و سنوات بیمه بنده حساب نمی کردند. لذا بنده دو سال است از طریق دیوان عدالت اداری شکایت نمودم و بعد از چند مرحله شکایت بنده رد شد ولی در این تجدید نظر یکی از شعب دیوان رای صادره بدوی را نقض و عدم صلالحیت خویش را اعلام و رسیدگی و صحت و سقم محتوایات پرونده را به عهده محاکم حقوقی فارس گذاشتند. بنده در همین هفته داخواست تقدیمی به یکی از شعب حقوقی قضایی فارس طرح دعوی کنونی را در موازات آن دعوی موازی محسوب و عدم وجاهت قانونی دانسته و عدم قابلیت استماع دانسته و دادخواه بنده را در عین ناباوری و عدم توجه به آخرین رای قطعی دیوان عدالت اداری را رد کرده. سوال بنده این است که آیا این رای درست است ؟ چرا قاضی ، اداره کل ارشاد که کار غیر قانونی کرده اول که نباید من را ملزم به واریز به حساب شخصی کارمند نماید؟ دوم من غیر حق و برخلاف قانون ماده 36 تامین اجتماعی باید تمام وجوه سنوات بیمه را خودشان پرداخت نمایند آیا بنده می توانم اعتراض نمایم و مستند قانونی به چه موادی از قانون مدنی یا کیفری و ... اشاره نمایم یا باید از طریق کیفری شاکی شخصی شوم که پول بنده به حساب شخصی ایشان واریز شده است؟ خواهشمند است بنده را راهنمایی فرمایید باسپاس

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام09127797726 خانم عامری بگید از طرف امیری