مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام
چند ماه پیش درخواست عدم تمکین زدم در جلسه اخر که قرار شد شاهد ببرم و از کلانتری برای وجود مسکن بیایین سازش کردیم پس پیگیر شکایتم نشدم و بخاطر این که خانواده خانمم با صاحب خانه ام مشکل داشتن فسخ قرارداد کردم و هنگامی که از کلانتری امدن خانه ای نداشتم پس صورت جلسه کردن و رفتن و در دادگاه بخاطر نبردن شاهد و نداشتن مسکن تمکینم رد شد
بعد از رای دادگاه خانواده خانمم و خانمم سر ناسازگزاری گذاشتن و من به رای دادگاه تجدید نظر اعتراض کردم و الان انها شکایت نفقه زدن
از تاریخ 12.5.96 تا الان الان من ماندم و دادگاه پیش رو

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هم اکنون شرایط تمکین را فراهم کنید و در جلسه دادگاه پیش رو توضیحات مذکور در بالا در خصوص فسخ قرارداد مسکن بیان کنید