مشاوره حقوقی رایگان - تولید و نگهداری10لیترمشروب الکلی دست ساز

از من 10لیترعرق عرق ویژه کله دیگ بخار البته بدون منبع گرفتن در خانه در دادسرانگهداری را قبول ولی تولید را قبول نکردم در دادگاه جهت همکاری و تقاضای بخشش گردن گرفتم الان رای دادن که 1سال حبس که 6ماه آن معلق ساده و بقیه آن را باید برم و74ضربه شلاق و3500000جریمه نقدی شدم من بار اولم هست و پرونده کیفری ندارم چکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام تجدیدنظر خواهی کنید و اظهار ندامت و توبه و تعلیق وتخفیف و تبدیل کنید

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
اکر هنوز رای قطعی نشده اعتراض بزنید و تقاضای تخفیف بفرمایید.