مشاوره حقوقی رایگان - یک وکیل خوب و خبره نیاز دارم تا تاج سرم شن منو از هلاکت دربیارن

سلام به وکلای عزیز من یک وکیل نیاز دارم درخصوص حکم حبس تعزیری 6ماه و 900هزار تومان جریمه .. در دادگاه بدوی این حکم اومد و من اعتراض کردم چون الانم استرس دارم و زن و بچه بخاطر همین میخام به هرقیمتی شده زندان و تبدیل به جریمه یا تخفیف مجازات یا هرچیز دیگری که امکان داره بکنم ...تا حبس نرم چون از لحاظ خوانواده یه مادر فلج دارم و یه پدر پیر دارم که به اونا رسیدگی میکنم حتی دستشویی هم من میبرم چون پیرن...و یه همسر دارم که پدر مادر همه کسش تو تصادف مردن و کسی نیست پشتیبانش باشه اول خدا دوم منم امیدش. و یه بچه 5ساله دارم که بدجوری به من وابسته هست ..حتا غذاشو من باشم میخوره نباشم منتظرم میمونه.. اگه برم حبس اونم از لحاظ روحی بدجور صدمه میبینه.. الان از شما خواهشم اینه ... اگه حکم منو به تعلیق یا تبدیل یا هرچیزی که امکان داره دربیارید... من همه جوره نوکریتونو میکنم از لحاظ پول هم اصلا نگرانش نباشید...سوال دوم اینکه ...آیا برای مشروب عفو مشروط میشه یا نمیشه چون پسر خالیه منم گرفتن الان حبس میخوام بدونم اون میتونه ازش استفاده کنه.. ممنون از جواب ها وزحمت های وکلای عزیز که به ما وقت میگذارید.

پاسخ ها :

سكينه  طيب زاده

سكينه طيب زاده :

استان :

با سلام
درخصوص سوال اول اینکه آیا نوع اتهام انتسابی چیست؟ آیا شاکی خصوصی دارید یا خیر؟ و درخصوص سوال دوم

پرسشگر :

سلام خوانم طیب زاده ممنون از بابت جوابتون...نه من شاکی خصوصی ندارم ...فقط نگهداری مشروبات الکلی زدن ...که تا الان سابقه ندارم..واین اولین باره زندان دادگاه پاسگاه میبینم...و6ماه حکم تعزیری دادن ...انتسابی نمیدونم چیه.

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
با توجه به اتهام انتسابی و جمع شرایط قانونی ممکن است امکان تعلیق داشته باشید تماس بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نوع جرم واتهام را بیان نکردید

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
یاعنایت به عدم سابقه موثرکیفری و درخواست تخفیف شما در مرحله تجدیدنظر حبس شما به احتمال بسیار قوی به جزای نقدی تبذیل خواهدشد.حتما درجلسه حضوریابید و با قاضی صحبت کنید.