مشاوره حقوقی رایگان - به جریان افتادن پرونده

با سلام و خسته نباشید،ممنون میشم جوابمو بدید
بنده 14 سال پیش خواستگاری داشتم که بنا به دلایلی بهم خورد. بعد از چند ماه این آقا به قتل رسیدند، من چندین بار به آگاهی و دادگاه رفتم ولی حکمی صادر نشد، یک سال و نیم پیش مجدد آگاهی منو خواست و همون سوال های قبلی مطرح کرد.ا لان تو سایت دادگستری نگاه میکنم چنین چیزی نوشته معنیش چیه؟

1-پرونده کلاسه ............. ردیف فرعی 4 با علت طرح رسيدگي به اعتراض به دستورات و قرارهای قابل اعتراض دادسرا / دادگاه نسبت به اتهامات رابطه نامشروع يا عمل منافی عفت (غير از زنا) و قتل عمدی مسلمان در مجتمع دادگاههای تجديدنظر استان...... به تاریخ 05/06/1397 ثبت گردید و با شماره بایگانی ..... به شعبه 2 دادگاه كيفري يك استان...... (دوم كيفری استان سابق) ارجاع شد
2-در تاریخ 06/06/1397 وقت نظارت دفتر برای تاریخ 29/07/1397 تعیین گردید
3-نسبت به اتهام قتل عمدی مسلمان طی شماره ............... مورخ 12/07/1397 كسر از آمار

در قسمت خلاصه پرونده این متن نوشته شده
1- پرونده نسبت به اتهامات قتل عمدی مسلمان و قتل عمدی مسلمان در تاریخ 05/06/1397 ثبت گردید
2- پرونده مختومه شده است
آیا پرونده مختومه شده؟ کسر از آمار در تاریخ 07/12 معنیش چیه؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام پرونده جهت رسیدگی به دادگاه کیفری 1 ارسال شده است و در حال رسیدگی می باشد اگر شما هم متهم هستید دادگاه شما را احضار خواهد کرد