مشاوره حقوقی رایگان - چطور همسرم اصلاح کنم

من 10ساله ازدواج کردم 2سال اول مشکل و اختلاف نداشتیم همسرم دانشجو بود و من هم دانشجو بودم و از طرف خانوادهها حمایت مالی میشدیم و 2پسر7و4ساله دارم و الان 4ماهه باردارم .. ما اختلاف هامون نزدیک 5ساله شدید شده و بخاطر دخالت مادرشوهرم بود و اینکه همسرم قدرت تصمیم گیری نداره و در همه زمینه ها از مادرش نظر میخواد. مادرش خیلی حمایت میکنه تا جایی که گفت برات زن دیگه میگیرم همسرم با چند نفر دوست شد و بهانه کرد ما اختلاف داریم اخرین بار که متوجه خیانتش شدم 1ماهه پیش بود که نزدیک 2ساعت تعقیب کردمش وقتی من دید ازم خواهش کرد بخاطر دخترم که باردارم فرصت بدم جبران کنه در ضمن ایشون اعتیاد به الکل و تریاک پیدا کرده و بهانه اش اینه که اخلاق من بد هست درصورتی که تمام فامیل همسرم حتی برادرش میگه خیلی خانمی کردی با اذیت هایی که مادرم و برادرم در حق تو کردن موندی.. ناگفته نماند همسرم درکنار من مدرک تحصیلی. ماشین. خونه خرید و همه به اسم خودش زد. من کارمندم و تمام طلاهام فروختم و وام هایی که گرفتم به اسم من هست حتی کارت حقوقی ام همسرم داره چند بار ازش گرفتم من رو تو خونه زندانی کرد و نذاشت برم سرکار .. کتک من زیاد میزنه. توی هر 3بارداری کتکم زد..خسته شدم ..شوهرم ثبات اخلاقی نداره و بچهام نمیتونم تنها بزارم و از طرفی منتظره که من برم همه چی به نفع خودش تغییر بده حتی حاضر به مراجعه به مشاور و روانپزشک نیست..امشب میگه تو از خونه من بری خوشحال میشم واقعا دل سرد شدم از زندگی و اجازه رفت و امد با خانواده ام را هم ندارم فقط به خانواده خودش اهمیت میده .. کمکم کنید..ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام پیشنهاد میکنم اگر همسرتون حاضر به همراهی نیست . خود شما نزد مشاور خانواده تشریف ببرید و حضوری مشورت بگیرید تا کانون خانواده تون از هم نپاشه

زهرا  اكبري

زهرا اكبري :

استان :

سلام میتونید حق و حقوق قانونی خودتون مطالبه کنید و اموال ایشون توقیف کنید
درضمن کارت حقوقی شما متعلق به خودتون هست اون در اختیار اقا قرار ندین وطیفه ایشون پرداخت نفقه هم هست
درخصوص کتک کاری هم به کلانتری مراجعه تا به پزشکی قانونی معرفی بشید و طرح شکایت کنید