مشاوره حقوقی رایگان - اگر برای فک پلاک وکالت دهم، چه مشکلاتی ممکن است برای من به وجود آید؟

با درود. وقتی وکالت فک پلاک (فرضاً 40 روزه) می دهیم، اگر خریدار یا واسطه با پلاکی که به نام من می باشد، مرتکب تخلف شود چه می شود؟
مثلاً جریمه ها برای پلاک من ثبت خواهد شد یا خدایی ناکرده اگر شکایتی از پلاک ثبت شود، من به دادگاه احضار خواهم شد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

پلاک هر خودرو متعلق به مالک آن است و پلیس راهنمایی و رانندگی از شماره پلاک، برای ردیابی مالک در صورت سرقت، تصادف یا هر مشکل دیگری استفاده می‌کند.
به‌همین‌دلیل تا زمانی‌که فک پلاک خودرو را انجام ندهید، مسئول مستقیم تمام جرایم و تخلفاتی هستید که مالک جدید خودروی شما با پلاک شما انجام می‌دهد. بنابراین شما باید پیگیر باشید نه خریدار.مکن است خریدار به هر دلیلی کار فک پلاک را پشت گوش بیندازد و مدتی با پلاکی که به نام شماست تردد کند.بهتر است چند ساعت وقت بگذارید و خودتان حضوری بروید تا کار فک پلاک را انجام دهید.برای انجام فک پلاک خودرو، بهتر است همراه با خریدار به مراکز تعویض پلاک خودرو مراجعه کنید.

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

تا فک پلاک نکرده جریمه بنام شما ثبت می گردد اما با توجه به تاریخ قولنامه فروش می توانید اقدام به شکایت کنید