مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق تعقیب و سو پیشینه

با سلام. جرم من مخدوش پلاک است. و من رو به دادسرا بردن. و بازپرس برای من قرار تعلیق تعقیب به مدت 6 ماه صادر کرد. و هیچ زندان نرفتم. و مدت تعلیق به سلامت و بدون هیچ تخلف و جرمی تمام شد. آیا من داری سابقه محکومیت غیر موثر هستم یا هیچ سابقه ی کیفری ندارم؟ در نامه عدم سو پیشنه برای من نوشته میشه فاقد سو پیشینه کیفری یا نوشته میشه فاقد سو پیشینه کیفری موثر؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اگر در مدت تعلیق مرتکب جرم نشوید محکومیت تعلیقی بلااثر و از سجل کیفری پاک میشود