مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تلگرامی

سلام یک نفر به من پیام تهدید امیز تو تلگرام داده اما دلت اکانت شده ایا قابل پیگیری هست اکانت حذف شده

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله قابل پیگیری هست و باید ابتدا شکایت کنید از طریق دفتر خدمات قضایی و به پلیس فتا ارجاع میشود رای اطلاعات بیشتر میتونید به شماره اینجانب پیام داده و پس از اخد شماره حساب وپرداخت حق مشاوره از مشاوره کامل برخوردار بشید