مشاوره حقوقی رایگان - شماره اکانت تلگرام

من صدای دونفر از همکلاسی هام ک با من بدرفتار بودن رو ضبط کردم و برای معلمون فرستادم از طریق تلگرام و اکانت بدون شماره فرستادم وبعد از چند جمله حرف زدن بصورت ناشناس دلیت اکانت زدم، اونا برای پیگیری ب فتا شکایت کردن، تو اداره ای ک من ضبط کردم صداشون دوربین داشت
آیا می‌توانند شماره منو پیدا کنند؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر چون از فیلترشکن استفاده می کنید معلوم نمی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.