مشاوره حقوقی رایگان - پلمب منزل مسکونی

با عرض سلام خانم سابق بنده که همراه دو فرزندش در اپارتمانی مستاجر بودند دیروز تا حالا بازداشت شده اند و منزل نیز امروز پلمب شده اتهاماتشان فروش مواد مخدر و اینکه پاتوق میباشد راهنمایی کنید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهرحال جرم فروش مواد مخدر هست و دادگاه انقلاب رسیدگی میکند باید بفرمایید مشاوره در چه موردی میخواهید رای اطلاعات بیشتر میتونید به شماره اینجانب پیام داده و پس از اخد شماره حساب وپرداخت حق مشاوره از مشاوره کامل برخوردار بشید