مشاوره حقوقی رایگان - افزودن سابقه بیمه

سلام. من کارمند درجه دار سپاه هستم با 13 سال سابقه کار هستم که اخراج شدم. الان میخوام 2 سال از راه دیگریی به بیمه ام اضافه کنم که 15 سال سابقه بشه و بازنشسته بشم.
چه راهکاری دارین که 2 سال به بیمه ام اضافه کنم و با سابقه 15 سال بازنشسته بشم؟
سن من 33 سال است.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو تامین اجتماعی نیروهای مسلح و بگو خودم میخام بیمه را ادامه دهم، اما با 15 بازنشست نمی شی بلکه باید 17 سال واریز کنی یا اینکه سوابق بیمه ات را انتقال دهی به تامین اجتماعی ، موضوع 15 سال در ن م یک بحث جداست که شامل شما نمی شود