مشاوره حقوقی رایگان - تبصره ماده 105 قانون خدمات کشوری

با سلام و عرض ادب. اینجانب فارغ التحصیل دوره کاردانی تربیت معلم ( تحصیل بدو استخدام، 66 تا 68 ) بوده و با توجه به سابقه ایثارگری در سال تحصیلی 73 -72 نیز از ماموریت آموزشی تمام وقت و در سال تحصیلی 74- 73 از ماموریت پاره وقت برای دوره کارشناسی ناپیوسته و در سال 89 تا 91 برای دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته به مدت دو سال و در سال تحصیلی 93 تا 96 به مدت سه سال برای دوره دکتری ناپیوسته از ماموریت آموزشی تمام وقت استفاده کرده ام. اکنون برای بازنشستگی در دانشگاه فرهنگیان، همه سال های ماموریت آموزشی را برای سنوات بازنشستگی لحاظ کرده اند. این در حالی است که اینجانب هنوز از رساله خود دفاع نکرده و در صورت بازنشستگی امکان استفاده از مزایای دکتری را از دست میدهم. البته در دوران تحصیل برابر قانون حقوق و مزایا هم دریافت می کردم.
خواهشمند است در مورد تبصره ماده 105 قانون خدمات کشوری و این که این تبصره شامل اینجانب می شود یا خیر، راهنمایی لازم را مبذول فرمایید. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با مدرک کارشناسی ارشد تا 35 سال خدمت اجباریه