مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام من و همسرم توافقی از هم جدا شدیم حضانت بچمون با منه و طبق حکم دادگاه مادرش میتونه بیست و چهار ساعت درهفته بچه رو ببینه آیا در طول هفته مادرش میتونه هروز تلفنی با دخترم صحبت کنه یا خیر؟ متشکرم

پاسخ ها :

حمید رحیمی

جناب آقای حمید رحیمی :

قانونا خیر ولی با توافق طرفین مانعی ندارد

وحید دانشگری

جناب آقای وحید دانشگری :

با سلام
دوست عزیز و گرانقدرم در موارد خانوادگی به هیچ عنوان مانع برخی مسائل معنوی و احساسی نشوید . یقیناً نیاز کودک به مادر و یا بالعکس یک نیاز درونی و الهی است که هیچ قانونی نمی تواند مانع اجرای آن بشود مگر اینکه خود شخص شما مانع این امر شوید . بنابراین می توانید مانع شوید ولی ضربات مهلکی به روح و روان کودک شما وارد خواهد شد که پیشنهاد می کنیم کمی تعدیل فرمایید . مانا و برقرار باشید

حمید رحیمی

جناب آقای حمید رحیمی :

سلام وفق قانون می توانید مانع شوید ولیکن به لحاظ اخلاقی از لحاظ رابطه عاطفی بهتر است تعامل داشته باشید