مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت پدر با ازدواج دختر

با سلام. من دختري ٢٥ ساله هستم. با شخصي قصد ازدواج دارم و با اين كه مشكلي ندارد پدرم مخالفت ميكند. لازم به ذكر است پدرم فرد فوق العاده عصبي، خائن و رياكار هست. هميشه با زن هاي ديگر رابطه داشته و در حال حاضر هم مطلع هستم كه با منشي خود رابطه دارد. من به چارچوب هاي انساني خيلي پايبندم و با خواستگارم به هم علاقه داريم. من در كودكي خيلي مورد آزار از طرف پدرم بوده ام مخصوصا روحي و جسمي. امشب هم مخالفت خود را با شكستن و پرتاب گلدون به سمت در اتاق من بيان كرد و حتي تهديدم كرد كه به محل كار خواستگارم مي رود و من احتمال هر اتفاقي را مي ده. لطفا و عاجزانه خواهش ميكنم راهنمايي ام كنيد. من بايد چگونه حق خود را بگيرم؟ چگونه ميتوانم شكايت كنم؟ چگونه از خود دفاع كنم؟ من فقط زندگي و آرامش ميخواهم.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام شما می توانید اگر قصد ازدواج با شخصی را دارید دادخواست اجازه دادگاه به ازدواج علیه پدرتان ‌مطرح کنید