مشاوره حقوقی رایگان - داشتن رابطه جنسی به دلیل مخالفت پدر

باسلام دختری هستم ک به سن قانونی رسیده و قصد ازدواج عاقلانه با پسری ک عاشقش است را دارد ولی پدرم بی دلیل مخالفت میکند و بی دلیل حتی حاضر نیست برای یکبار انهارا ملاقات کند و بهانه های بی منطق میاورد...مشاوره هم رفتم و او تصمیم منو در مورد ازدواج با این شخص تایید کرد ولی باز پدرم قبول نکرد..حال به خاطر مخالفت پدرم و اینکه بتوانم به کسی ک میخاهم برسم با ان پسر رابطه جنسی برقرار کردم و از باکرگی درامدم...حال میخام به دلیل مخالفت پدرم و رفتار خشونت امیز شکایت کنم..و این راهم میدانم اگه علاقم را به پدرم بگم مورد ضرب و شتم قرار میگیرم ..ایا دادگاه برای باکره بودن من پیگیری میکند؟؟ ایا با اینکه با میل خودمان بوده بخاطرش مجازات میشم؟؟. لطفا خاهش میکنم کمک کنید تا تصمیم درست بگیرم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

رابطه جنسی بدون علقه زوجیت میشود زنا ومجازات ان صد ضربه شلاق برای مجرد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام رابطه جنسی بدون علقه زوجیت میشود زنا ومجازات ان صد ضربه شلاق برای مجرد است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

رابطه جنسی بدون علقه زوجیت میشود زنا ومجازات ان صد ضربه شلاق برای مجرد است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رابطه جنسی بدون علقه زوجیت میشود زنا ومجازات ان صد ضربه شلاق برای مجرد است