مشاوره حقوقی رایگان - هم کفو بودن و مخالفت ولی دختر

اگر دختر و مردی، یکدیگر را بخواهند و مرد سابقه طلاق داشته باشد، آیا مخالفتِ پدر دختر، موجه است و قاضی حکم به عقد دائم نمی دهد؟ و آیا قاضی چه مسائلی را برای هم کفو بودن بررسی میکند؟
مرد: 35 ساله، دانشجوی دکتری است.
دختر: 22 ساله، کارشناسی دارد و هم رشته ی خواستگار خویش است و بیش از یکسال است که مرد را می شناسد.
هر دو مسلمان و شیعه هستند.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر قصد ازداواج دارید پاسخ به این سوال در مقال این چند خط نمی گنجد
می توانید جهت مشاوره به همراه خواستگار به یکی از دفاتر مشاوره همکاران محترمم و یا از طریق تماس تلفنی و یا حضوری این مهم را استعلام نمایید
در هر حال وضعیت طلاق مرد قبل از این ازدواج نمی تواند دلیل محکمه پسند برای مخالفت با ازدواج باشد اما آثار این طلاق می تواند دلیلی بر عدم موافقت پدر گرام باشد
شما می توانید با بنده و یا همکاران محترمم در دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

سلام" در فرض سوال بین دو نامزد و کاندید ازدواج دائم به لحظ سنی اختلاف فاحش و به لحاظ مقطع تحصیلی نیز اختلاف سطح موجود است ضمن اینکه خانم دوشیزه و آقا متارکه کرده است . علاوه بر این موارد ، نوع شغل و درآمد مکفی زوج جهت اداره مطلوب معیشت زندگی خانواده شرط اساسی اجازه ازدواج از سوی دادگاه خانواده صالح است و هم کفو بودن خانواده ها نیز از نظر قاضی محترم پرونده دور نخواهد ماند . توصیه می شود از وصلتی که اعضاء محترم خانواده طرفین ازدواج به ویژه پدر و یا جد پدری طرفین ازدواج با آن مخالف هستند دوری شده و طرفین انصراف حاصل نمایند چونکه باعث کدورت و اختلاف بین اعضائ خانواده دو طرف و طرد زوجین از خانواده و یا مداخله در زندگی زناشوئی آنان و خدای ناکرده منجر به شکست زندگی زوجین گردد .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،کفو یعنی هم رتبه و هم شأن بودن در ازدواج

فرد هنگام ازدواج می بایست ظرفیت ظاهری و باطنی خود را با تمام حواشی آن بسنجد و با فرض ظرفیت خود به عنوان معدل فردی و بر اساس آن دست به انتخاب شریک زندگی خود بزند،برترین ملاک کفوبودن هم ایمان وتقوی است.موفق باشید

یک وکیل

با سلام
در صورتی که پاسخ خود را دریافت ننموده اید لطفابا اینجانب تماس بگیرین

یک وکیل

سلام. توصیه می کنم به نظر خانواده خود که به مراتب با تجربه تر از حضرتعالی هستند اعتماد نمایید و احترام بگذارید. قاضی تمام موارد را مورد بررسی قرارداده و بعد تصمیم میگیرد و تصمیم وی قابل پیش بینی نیست