مشاوره حقوقی رایگان - هزینه بازسازی کف پارکینگ

با سلام بنده در یک مجتمع 22واحدی ساکن هستم که واحد بنده فاقد پارکینگه (کلا 14واحد پارکینگ دارند) البته انباری واحد در پارکینگ قرار دارد. در حال حاضر کف پارکینگ بدلیل اینکه ساختمان بر روی قنات قرار دارد و به دلیل ترد ماشینها در بعضی قسمتها کمی نشست کرده که احتیاج به بازسازی داره میخواستم ببینم آیا هزینه تعمیر به بنده که فاقد پارکینگ هستم تعلق میگیره یا خیر؟ و اگر تعلق میگیره آیا باید به اندازه ای که واحدهای دارای پارکینگ هستند پرداخت کنم یا کمتر؟

پاسخ ها :

هزینه بازسازی کف پارکینگ برای واحد بدون پارکینگ هزینه بازسازی کف پارکینگ هزینه تعمیر پارکینگ در ساختمان هزینه های ساختمان